بعد از عزل استاندار روحانی قم و انتصاب استاندار حاشیه دار همدان به جای وی، موج اعتراضات برای مقابله با این تصمیم اخیر دولت در حال گسترده شدن است که با توجه به دستورات موکد ولی امر مسلمین مبنی بر اجتناب از ملتهب کردن فضای کشور این اقدام در جای خود بسیار جای تامل و تاسف دارد.
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، بعد از سالهای سال اخیرا روند پیشرفت و عمران و آبادانی در قم شتاب نسبتا مناسبی گرفته است و شرایط کشور نیز کم کم رو به آرامش می رود که خبر انتصاب یک استاندار حاشیه دار بار دیگر فضای شهر قم را ملتهب کرد.
جمع زیادی از علما، نخبگان، مردم و اصناف که استاندار جدید را منسوب به یک جریان مطرود می دانند، برای تجمع در مقابل استانداری برنامه ریزی کرده اند که مسئولین و دلسوزان استان برای پیشگیری از ملتهب شدن فضای استان و رفع این مشکل از طریق مذاکره تا کنون با این موضوع مخالفت کرده اند.
بنابر گزارشات خبرنگار " بی باک" راس ساعت 11 امروز اعضای شاخص حزب الله قم در دفتر یکی از نمایندگان انقلابی مجلس جمع شده اند تا برای نحوه مقابله با این موضوع تصمیم گیری کنند.
حزب الله قم صریحا مخالفت خود را با این انتصاب اعلام کرده و از نمایندگان استان خواسته اند که برای پیشگیری از اتفاقات ناخوشایند تمام تلاش و کوشش خود را بکار گیرند.
یکی از اعضای شاخص حزب الله به خبرنگار ما گفت: شهر مقدس قم نه جای منافقین و نه جای فتنه و انحراف است و حزب الله حاضر است برای دفاع از ارزشهای اسلامی و انقلابی و دفاع از حریم ولایت و مرجعیت جان خود را تقدیم کند.
وی همچنین اظهار داشت: با توجه به اعتراضات بزرگان حوزه و مسئولین و مردم استان به این موضوع بسیار بعید می دانم که دولت تصمیم خود را اجرایی کند و اگر خدایی نکرده در این امر تجدید نظر نشود، حزب الله به رسالت انقلابی خود عمل خواهد کرد.
از شواهد امر چنین بر می آید که با توجه به حواشی استاندار منصوب شده و رضایت مردم از استاندار قبلی، به فرض اصرار دولت بر انتصاب خود، آقای پیریایی از ناموفق ترین و ناکارآمد ترین استانداران بعد از انقلاب در قم خواهد بود زیرا عموم مسئولین و نخبگان استان حاضر به همکاری با وی نخواهند بود و آنرا استاندار دلخواه خود می دانند لذا بسیار عاقلانه و مدبرانه است که دولت در تصمیم خود تجدید نظر کند و اثبات نماید که به خواست و دیدگاه مردم و علما احترام خاصی قائل است.
گفتنی است؛ در همین حین جمعی از دانشجویان قمی با ارسال نامهای انتقادی به وزیر کشور نظرات خود را درباره انتصاب استاندار جدید این استان بیان کردند.
این نامه که هر ساعت بر تعداد حامیان آن در بین دانشجویان افزوده می شود و با هماهنگی مجمع تشکل های دانشجویی استان قم کلید خورد و حالا با حمایت شدید دانشجویان این شهر و دانشجویان قمی سراسر کشور مواجه شده است.
دانشجویان قمی که معتقدند استاندار جدید قرابت زیادی به جریان انحرافی دارد و یکی از13 امضاکننده نامه استاندارها در زمان خانهنشيني رئيسجمهور است خواستار تغییر این تصمیم از سوی وزارت کشور هستند. متن کامل نامه دانشجویان را می توانید در زیر بخوانید:
بسمه تعالي
وزير محترم كشور
جناب آقاي مصطفي محمد نجار
سلام عليكم
امضاء كنندگان نامه حاضر جمعي از دانشجويان قمی دانشگاههاي کشور هستيم كه بر اساس وظيفه شرعي و همچنين شناختي كه از مسائل جاري و شرايط فعلي كشور و به ويژه استان مقدس قم داريم مطالبي را پيرامون انتصاب استاندار جديد قم به عرض مي رسانيم.
بدون شك عزل و نصب مديران در قوه مجريه از اختيارات هيئت محترم دولت است اما معرفي آقاي" كرم رضا پيريايي" به عنوان استاندارجديد قم موجي از حيرت و تعجب را در ميان كساني كه با مواضع، گرايش هاي سياسي و سوابق عملكرد اجرايي ايشان آشنايي بيشتري دارند، برانگيخت.
جناب آقاي نجار و مردم شريف قم
لازم است جهت استحضار شما برخي مواضع و سوابق آقاي پيريايي رايادآوري كنيم:
آقاي پيريايي كه در سال 88 به واسطه وابستگي درازمدت و حمايت نزديك معاون اول محترم رئيس جمهور به سمت استانداري همدان منصوب شدند، بنا به نظر اغلب مردم همدان عملكرد مديريتي ضعيفي داشته اند. از تاريخ 29/2/91 كه خودشان خبرجدايي از استانداري همدان رامنتشر كردند ابتدا قرار بود ايشان به جاي آقاي سعيدمرتضوي، رياست ستاد مبارزه با قاچاق كالا را به عهده بگيرند كه با كمال تعجب براي استانداري قم معرفي شدند!
يكي از موارد نارضايتي مردم همدان از سوءمديريت ايشان منصوب كردن افرادي از قوميت خود (غير بومي استان) به سمتهاي مديريتي بدون توجه به توانمندي آنان بود تا جايي كه افرادي كه در حد يك كارمند ساده يا كارشناس بودند را به مديريتهاي حساس منصوب مي كرد.
آقاي پيريايي يكي از 13 استانداري بود كه در هنگام خانه نشيني رئيس جمهور، نامه كذايي استانداران به مقام معظم رهبري را امضا كرده و عليرغم اينكه اغلب استانداران مذكور پس از روشن شدن ماهيت واقعي اهداف آن نامه امضاي خود را پس گرفته و از جريان انحرافي دولت اعلام برائت نمودند، لكن ايشان هنوز اعلام برائت نكرده و به انحاء مختلف از اين كار طفره مي رود!
پذيرش مسئوليت استانداري در قم در كمترين حد انتظار، نيازمند داشتن توان و ظرفيت تعامل با حوزه هاي علميه، مراجع معظم تقليد و علماست و توجه به نصايح دلسوزانه آنان بايد مد نظر همه مسئولين استان و كشور باشد. در حالي كه آقاي پيريايي در طول بيش از دو سال استانداري خود در همدان و عليرغم پيگيريهاي روحانيون و حوزه هاي علميه حتي يكبار دعوت براي حضور و پاسخگويي در جمع فضلا و اساتيد حوزه علميه را نپذيرفت، چگونه مي توان از ايشان انتظار تعامل با حوزه هاي علميه را داشت؟ اين مسئله تاجايي پيش رفت كه طلاب و مسئولين حوزه هاي علميه همدان به وسيله مصاحبه و بيانيه و اعلام مواضع رسمي نسبت به ايشان انتقاد نموده و رسماً اعلام كردند وي به حوزه هاي علميه بي احترامي نموده و هيچگاه او را به حوزه علميه راه نخواهند داد! (كليه اين مطالب در روزنامه جوان و نشريات محلي استان همدان منتشر و ثبت و ضبط شده است.) ايشان كه تاب تحمل انتقاد دلسوزانه يكي از ائمه جمعه استان همدان را ندارد و اقدام به شكايت از آن امام جمعه محترم مي كند، چگونه مي تواند حتي شنونده مطالبات حوزيان در مركز تشيع باشد؟
آقاي پيريايي حتي اگر وابستگي به جريان انحرافي دولت نداشته باشد، از لحاظ فكري قرابت زيادي با اين جريان دارد. شاهد اين مدعا علاقه مندي و ارتباط سايت شخصي ايشان با سايتهاي تابلودار و شناخته شده جريان انحراف است. هم اكنون هر كس مي تواند با مراجعه به سايت ايشان تبادل لينك و تبليغ سايتهاي تابلودار جريان انحراف كه از ذكر اسامي آنها خودداري مي كنيم را مشاهده كند!
اگر چه براي يك مدير يا شخصيت رسانه اي درحال حاضر اين وابستگي فكري جرم نيست(!)، اما انتصاب چنين فردي به سمت استانداري آن هم براي استان مقدس قم كه مهد ولايتمداري و خاستگاه انقلاب اسلامي و ارزشهاي آن است چه معني دارد؟
اگر چه مردم ولايتمدار و جوانان انقلابي همدان نيز با جلوگيري از سخنراني آقاي پيريايي به عنوان سخنران پيش از خطبه نماز جمعه همدان در نهم دي سال90 موضع صريح خود را نسبت به ايشان اعلام نمودند، اما تصور كنيد با توجه به مطالب گفته شده آيا حضور ايشان در قم به صلاح است؟
در پيش بودن انتخابات رياست جمهوري و نقشه هاي جريانات سياسي غيرخودي براي سوء استفاده از ظرفيتهاي سياسي قم، برگزاري همايش مشكوك هفته گذشته در قم به نام جوانان(!)، توزيع بيانيه مخفيانه حمايت صريح از سركرده جريان انحراف در حاشيه نماز جمعه هفته قبل قم آن هم با سوء استفاده از نام طلاب و جوانان قم و ... آيا همگي نشان از قطعه هاي يك برنامه درازمدت و هدفمند بودن اين حركتها توسط جريان خاص براي قم نيست؟
نكته آخر اينكه روش كنار گذاشتن ناگهاني و نحوه ابلاغ بركناري به استاندار قم ما رابه ياد ماجراي عزل آقاي متكي و ردپاي همان جريان خاص انداخت!
خلاصه اينكه: جناب آقاي نجار، مردم شريف قم
آنچه وظيفه ما دانشجويان امضاء كننده اين نامه فقط به وسيله" گفتن" است، مشاهده ي ردپاي حضور جريان انحراف در قم بنابر شواهد روشن ذكر شده است. با اين شرايط انتصاب فرد جديد معرفي شده براي استانداري قم به هيچ وجه به صلاح قم نيست و شايسته است از معرفي و آغاز به كار رسمي ايشان جلوگيري كنيد.
والسلام عليكم و رﺣﻤﺔ ا... و بركاته
9/4/1391
نظرات شما عزیزان:
برچسب ها : حزب الله قم, مقابله با استاندار, پیریایی, ,